Reizen Australie en Nieuw-Zeeland

New South Wales

December 14, 2016

New South Wales

Impressie van New South Wales

New South Wales volgens Fivesenses

 • Blijf een dag langer in Sydney en ga naar Balmoral aan de noordkant van de stad
 • Spot dolfijnen in het onbekende Myall Lakes National Park
 • Wandel in het regenwoud van Gibraltar Range
 • Bezoek het Vivid lichtfestival in mei en juni
 • Ga naar Bellingen voor een culinaire kijk op New South Wales
 • Sta op het dak van het land in de Snowy Mountains

Beste tijd om in New South Wales te reizen

New South Wales ligt in het deel van Australië waar de seizoenen gelijk zijn aan de onze, maar dan tegenovergesteld. En iets warmer…Het eind van de Australische lente, de nazomer en de herfst zijn vaak prettige periodes. De temperaturen zijn voor ons dan goed te behappen en de schoolvakantie wordt gemeden. Wat wel een goede reden kan zijn om New South Wales middenin de Australische zomer te bezoeken, is om Oud en Nieuw in Sydney te vieren. Om in korte broek en onder soms tropische omstandigheden een weergaloos vuurwerk te zien, is memorabel.

Fivesenses voorbeeldreizen in New South Wales

Hoe ziet een Fivesenses reis door Australië er in de praktijk eigenlijk uit? We geven u een aantal suggesties die als leidraad kunnen dienen voor uw eigen reis. Deze reisvoorbeelden zijn stuk voor stuk combinaties van hoogtepunten en minder bekende gebieden in Australië. Laat u inspireren door bijzondere accommodaties, onverwachte routes en verrassende invalshoeken.

 • Southern Comfort
  New South Wales, South Australia en Tasmanië

  In de reis ‘Southern Comfort’ staan de kleuren blauw, groen en rood centraal. U begint de reis in Sydney met een verblijf in een hotel dat aan een van de mooiste havens ter wereld ligt.

  Lees meer over deze reis
 • A room with a view
  New South Wales, Queensland en Victoria

  In de reis ‘A room with a view’ combineert u het afwisselende zuidoosten van Australië met het tropische noorden. U vliegt naar Melbourne waar u een aantal dagen verblijft voor u via het Mornington Peninsula en het achterland van de Great Ocean Road...

  Lees meer over deze reis
 • Noord en zuid in de lente
  New South Wales, Queensland en Victoria

  In de reis ‘Noord en zuid in de lente’ reist u voordat het hoogseizoen begint in zowel het tropische noorden van Australië als in het zuidoosten van het land. Niet alleen reist u zodoende in twee totaal verschillende gebieden; u ervaart het ook op een rustiger manier.

  Lees meer over deze reis
 • Australië CamperCombi Zuid
  New South Wales, South Australia en Victoria

  De reis ‘Australië CamperCombi Zuid’ combineert camper en auto, eenvoud en luxe en stad met bergen, strand en Outback. Na een verblijf in Sydney reist u in 2½ week door de zuidelijke staten New South Wales en Victoria naar South Australia.

  Lees meer over deze reis
 • Australië CamperCombi Oost
  New South Wales en Queensland

  De reis ‘Australië CamperCombi Oost’ combineert camper en auto, eenvoud en luxe en stad met strand en regenwoud. Na een verblijf in Sydney reist u in ruim drie weken door New South Wales en Queensland naar Cairns.

  Lees meer over deze reis
 • Australië CamperCombi Kids
  New South Wales en Queensland

  In de reis ‘Australië CamperCombi Kids’ hebben u en uw kinderen het beste van twee werelden. Na een verblijf in Sydney, de mooiste stad van het zuidelijk halfrond, vliegt u naar Brisbane waarvandaan er per camper naar Cairns wordt gereisd.

  Lees meer over deze reis

Meer informatie over úw reis-op-maat in New South Wales?

Neem contact met ons op voor de reismogelijkheden.