Over Fivesenses – Fivesenses

Over Fivesenses

Met een creatieve geest en oprechte passie ontwerpt en organiseert Fivesenses al ruim 10 jaar reizen op maat naar Australië en Nieuw-Zeeland. Twee landen die ons hart nog steeds sneller doen kloppen. Twee landen met een zeldzaam mooie natuur, een ongecompliceerde levensstijl en een enorme aantrekkingskracht. Beide hebben iets ongrijpbaars, iets magisch. Iedereen heeft er wel een beeld bij. Fivesenses weet dat de werkelijkheid alle verwachtingen overtreft.

Vanuit ons kantoor waar we omringd zijn met kunst en fotografie uit Australië en Nieuw-Zeeland, gaan onze gedachten iedere dag weer naar de eindeloze mogelijkheden die beide landen te bieden hebben. Met een standaardreis doe je jezelf en de landen tekort. Hier valt nog zoveel te ontdekken. Hier zijn nog zoveel onbetreden paden. Zoveel mooie, kleine en bijzondere accommodaties. Zoveel kampeerplekken die je nog helemaal voor jezelf kunt hebben. Graag denken we met u mee en sturen we u in de juiste richting.

Filosofie

Kwaliteit is een van de belangrijkste aspecten van een Fivesenses reis. Zowel Australië als Nieuw-Zeeland is voor veel mensen geen alledaagse bestemming. Dus laten wíj er dan vooral voor zorgen dat uw reis een goede reis wordt. Hoe we dat bereiken? Door te luisteren, kritisch mee te denken en een verrassend en uitgebalanceerd programma voor u te verzorgen. In uw tempo, geheel naar wens.

Een typische Fivesenses-reis wijkt af van de ‘standaardreis’ en moet een bijzondere en comfortabele ervaring zijn. Geen massale hotels of kampeerplekken, maar liever iets kleinschaligs dat kleur geeft aan uw reis. Natuurlijk, de welbekende ‘highlights’ ontnemen we u niet, maar we schijnen er wél een ander licht op. En ‘en passant’ krijgen de minder bekende gebieden in iedere reis een prominente rol.

Haasten is bij een Fivesenses-reis niet nodig. Bij voorkeur laten we u ergens een dag langer blijven. Leer de ‘locals’ kennen. Maak die ene wandeling ook eens op een ander tijdstip van de dag. Gegarandeerd dat door de tijd te nemen, uw reis écht bijzonder wordt.

Werkwijze

Persoonlijk contact vinden we belangrijk. Met onze partners in Australië en Nieuw-Zeeland, maar vooral met u. Of het nu om Australië of Nieuw-Zeeland gaat, ‘back-to- basic’ of ‘in stijl’; er valt uren over te praten. En dat doen we dan ook graag tijdens een persoonlijk gesprek of telefonisch. Wat zijn aandachtspunten? Welke ‘reisbagage’ heeft u al? Ook is zo’n gesprek een uitgelezen moment om te zien en te horen wie wij eigenlijk zijn. Zeggen dat je een specialist bent is één. Het waarmaken is een ander verhaal.

Zodra uw reiswensen zijn geïnventariseerd, wordt een persoonlijk reisplan opgesteld. Dit reisplan kan in één keer raak zijn, maar natuurlijk is het geen probleem om te ‘sleutelen’. De bedoeling is dat u uiteindelijk een reis gaat maken die op alle fronten geheel naar wens is.

In de verdere aanloop naar de reis staan we tot uw beschikking, maar ook tijdens de reis kunt u Fivesenses bereiken, 24 uur per dag. Eenmaal terug in Nederland spreken we u graag weer om uw ervaringen te vernemen. Zodoende zijn we van het begin tot het einde van de reis uw betrokken partner. Neem contact op om te bepalen wat Fivesenses voor u kan betekenen.

Zekerheid en voorwaarden

Het samenstellen van een maatwerkreis is een intensieve klus. Doorgaans is een individuele maatwerkreis dan ook duurder dan een standaard pakketreis. Maar door zelf invloed te hebben op voor u bepalende factoren, krijgt u wel de zekerheid dat u een bijzondere reis gaat maken en Australië of Nieuw-Zeeland op úw manier kunt gaan beleven.

Met al onze leveranciers onderhouden we een goede relatie en een hartelijk ontvangst op de plek van bestemming is dan ook gegarandeerd. Net als het financiële aspect van de reis. Vanaf de eerste dag van ons bestaan, is Fivesenses deelnemer van Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). En bij eventuele calamiteiten kan aanspraak worden gemaakt op het Calamiteitenfonds (SCF).

Op iedere reis die met Fivesenses wordt gemaakt, zijn Fivesenses’ reisvoorwaarden van kracht. Dit geeft zowel u als ons helderheid én zekerheid.

Naar SGR en SCF

Partners

Bij Fivesenses draait alles om Australië en Nieuw-Zeeland. Maar daar houdt de wereld natuurlijk niet op. En daar stoppen uw ontdekkingen niet. Daarom werkt Fivesenses samen met twee reispartners. Dezelfde visie. Dezelfde passie. Maar andere gebieden. Zo bieden wij u gezamenlijk een groot deel van de wereld ‘op maat’. Daarnaast werkt Fivesenses samen met een aantal interessante partners die op hun eigen manier bezig zijn met Australië en Nieuw-Zeeland. In het kort presenteren we ook hún passie.

Naar onze partners