Contact – Fivesenses

Contact

Kom naar Rotterdam!

Voordat u naar de andere kant van de wereld gaat, nodigen we u uit om eerst naar Rotterdam te komen voor een kop koffie. Ons kantoor is gevestigd in een inspirerende ruimte in het centrum van Rotterdam. Hier nemen we op afspraak de tijd om vrijblijvend en uitgebreid van gedachten te wisselen over uw reisplannen en de rol die wij daar in kunnen spelen. Doordeweeks of in het weekend bent u van harte welkom!

Ons kantoor bevindt zich op loopafstand van Rotterdamse iconen als de Markthal, de Witte de Withstraat en verschillende musea. Een gesprek over een mooie reis laat zich zodoende goed combineren met een bezoek aan “de leukste stad van het land” (aldus Lonely Planet).

Mocht u niet in de gelegenheid zijn naar Rotterdam te komen, dan komen we graag bij u langs. ‘Voorrijkosten’ kennen we niet. Wanneer u van plan bent met Fivesenses naar de andere kant van de wereld te reizen, dan is het voor ons geen probleem om een stuk in Nederland te rijden. Vanzelfsprekend kunt u ook per e-mail of telefonisch contact opnemen om uw reiswensen kenbaar te maken.

Bel ons

Geeft u er de voorkeur aan om (eerst) telefonisch contact te hebben om over uw reisplannen te praten, dan horen we graag van u. Neem contact op of laat uw gegevens achter en wij bellen u.

Contactformulier

  • Persoonsgegevens