Partners – Fivesenses

Partners

Wijnhandel Peeters


Een intensieve en nauwe samenwerking werpt vaak z’n vruchten af. En dat gaat in letterlijke zin op voor Wijnhandel Peeters in Rotterdam. Moritz Peeters heeft als ambassadeur van Wine Australia de mooiste wijnen verzameld en geeft graag z’n vondsten prijs. Kleine wijngaarden. Onbekende gebieden. Maar een onmiskenbare kwaliteit. Laat u verbazen door al het moois uit Australië en Nieuw-Zeeland dat Moritz in de loop der jaren gevonden heeft en bezoek zijn winkel aan het Vasteland in Rotterdam of klik hier voor meer informatie.

Pangea Travel


Van Botswana tot Maleisië en van Hong Kong tot Kaapstad. Pangea Travel biedt een breed scala aan bestemmingen, maar legt het accent op Afrika en Azië. De invalshoek bij iedere reis is om  ‘buiten het boekje’ te denken. Een Bollywoodfilm bijwonen in India. Met een privégids een jungletrekking doen in het bijzondere Birma. Of een paar nachten in het Raffles Hotel in Singapore als exclusieve afsluiting van een reis. Verrassende details en constante kwaliteit maken Pangea Travel tot de aangewezen organisatie voor uw reis op maat naar Afrika of Azië. Klik hier voor meer informatie over Pangea Travel.

Ander Licht Reizen


Het natuurgeweld van Patagonië. De rijke kleuren van Peru. Of de zeldzame flora en fauna van de Galapagos Eilanden. Met een oprecht en diepgeworteld enthousiasme en een goede dosis kennis, doet Ander Licht Reizen z’n naam eer aan in Zuid-Amerika. De platgetreden paden worden vermeden en in plaats daarvan worden de minder bekende kanten van Zuid-Amerika belicht in een bijzondere en persoonlijke maatreis. Klik hier voor meer informatie over Ander Licht Reizen.