Voorbeeldreizen Australië – Fivesenses

Voorbeeldreizen Australië

 • Overland Track, Tasmanië
  Walk & Ride South
  Tasmanië en Victoria

  In de reis ‘Walk & Ride South’ ziet u Australië op een manier zoals maar weinigen het zien. U wandelt, fietst en kanoot in Victoria en Tasmanië. Op deze manier verplaatst u zich in een lage versnelling zodat u de natuur goed kunt ervaren.

  Lees meer over deze reis
 • Arthur River, Tarkine Forest, Tasmanië
  Nature South
  South Australia, Tasmanië en Victoria

  In de reis ‘Nature South’ draait het om de veelzijdigheid van de Australische natuur in het zuiden. Aan het begin van de reis wordt de lat meteen hoog gelegd. U vliegt op Tasmanië naar het afgelegen South-West National Park.

  Lees meer over deze reis
 • rockpool Gunlom Falls, Kakadu National Park, Northern Territory
  Nature North
  Northern Territory en Queensland

  In de reis ‘Nature North’ ervaart u de fascinerende natuur van het tropische noorden van Australië. Het Cobourg Peninsula, een van de ‘last frontiers’ van het land, speelt een prominente rol in deze reis.

  Lees meer over deze reis
 • Kangaluna Camp, Gawler Ranges National Park, South Australia
  Southern Comfort
  New South Wales, South Australia en Tasmanië

  In de reis ‘Southern Comfort’ staan de kleuren blauw, groen en rood centraal. U begint de reis in Sydney met een verblijf in een hotel dat aan een van de mooiste havens ter wereld ligt.

  Lees meer over deze reis
 • Pier One Hotel, Sydney
  A room with a view
  New South Wales, Queensland en Victoria

  In de reis ‘A room with a view’ combineert u het afwisselende zuidoosten van Australië met het tropische noorden. U vliegt naar Melbourne waar u een aantal dagen verblijft voor u via het Mornington Peninsula en het achterland van de Great Ocean Road...

  Lees meer over deze reis
 • Lente in Sydney, Jacaranda in bloei
  Noord en zuid in de lente
  New South Wales, Queensland en Victoria

  In de reis ‘Noord en zuid in de lente’ reist u voordat het hoogseizoen begint in zowel het tropische noorden van Australië als in het zuidoosten van het land. Niet alleen reist u zodoende in twee totaal verschillende gebieden; u ervaart het ook op een rustiger manier.

  Lees meer over deze reis
 • Beach
  Australië CamperCombi Zuid
  New South Wales, South Australia en Victoria

  De reis ‘Australië CamperCombi Zuid’ combineert camper en auto, eenvoud en luxe en stad met bergen, strand en Outback. Na een verblijf in Sydney reist u in 2½ week door de zuidelijke staten New South Wales en Victoria naar South Australia.

  Lees meer over deze reis
 • beachfront camping
  Australië CamperCombi Oost
  New South Wales en Queensland

  De reis ‘Australië CamperCombi Oost’ combineert camper en auto, eenvoud en luxe en stad met strand en regenwoud. Na een verblijf in Sydney reist u in ruim drie weken door New South Wales en Queensland naar Cairns.

  Lees meer over deze reis
 • kamperen op het strand, Western Australia
  Tot hier…..en verder met kids! Australia by 4WD
  Northern Territory en Western Australia

  In de reis ‘Tot hier…..en verder met kids! Australia by 4WD’ gaat u het avontuur tegemoet in de grootste staat van het land: Western Australia. U reist per 4WD voertuig en brengt de nachten door op het dak van de auto.

  Lees meer over deze reis
 • zwemmen met een zeeschildpad, Queensland
  Australië CamperCombi Kids
  New South Wales en Queensland

  In de reis ‘Australië CamperCombi Kids’ hebben u en uw kinderen het beste van twee werelden. Na een verblijf in Sydney, de mooiste stad van het zuidelijk halfrond, vliegt u naar Brisbane waarvandaan er per camper naar Cairns wordt gereisd.

  Lees meer over deze reis
 • RedSands 4WD camper
  Tot hier…..en verder! Australia by 4WD
  Western Australia en Northern Territory

  In de reis ‘Tot hier…..en verder! Australia by 4WD’ gaat u het avontuur tegemoet in de grootste staat van het land: Western Australia. U reist per 4WD voertuig en brengt de nachten door op het dak van de auto. U reist aan het begin van het droge seizoen.

  Lees meer over deze reis